Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Gastronómia: Vyprážaný karfiol je nenáročný na prípravu, je vhodný aj pre vegetariánov (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť

Celý týždeň

v Slovenskom rozhlase pocúvam: aké nezdravé sú vyprážané jedlá.
 
Hodnoť

Bude aj recept na

miešané vajcia na cibuľke?
 

Bude,

hneď po receptoch na zalievanú kávu a čaj s citrónom :-)
 

bude

zalezat, koho vajcia zozenie...
 
Hodnoť

preco vyprazane!!!!!!!!!!!!!

je to znicenie zeleniny, preco to nezapecies v rure bez tuku, ochutene bylunkami, nesolene je to perfektne a dietne. A bonus bez bordelu vyprazania v kuchyni
 

 

Pretoze ma chut na vyprazany?
A uprimne povedane, ked som si predstavil smrad dimetylsulfidu uvolneneho z karfiolu pomiesany s vonou byliniek mi prislo nevolno.
 

s tym si vieme

poradit, aspon my biochemici
 
Hodnoť

 

Mnam! Vdaka za nazorny postup, totiz nebola som si ista ako sa karfiol obaluje pred vyprazanim.
 

:-)

Keď som dal do googla dotaz "vyprážaný karfiol" za 0,32 sekundy vypadlo 97 200 odkazov :-)
 

 

Su, samozrejme, ale mne sa tento recept paci, Lebo je zrozumitelny a nazorny. Tieto jednoduche recepty maju svoju zlozitost. Nehladala som, ale keby som bola hladala, aj tak preklikam 10-20 kvoli nejakej malickosti.
 
Hodnoť

Lórant,

sme zemiakový národ. Ako zvyknete hovoriť, naši predkovia jedli zemiaky po stáročia. Nepotešíte nás receptom na zemiakovú kašu? Varené zemiaky s kyslým mliekom? Alebo o niečo vyšší level štuchané zemiaky?
A jedno poďakovanie. Na konci svojich receptov píšete, že: " vyprážaný karfiol podávame kým je čerstvý." Niekoho by mohlo napadnúť, aby si vypražil karfiol a potom by si natrel chlieb s maslom.
 

Ďakujem všetkým diskutujúcim za reklamu

aj negatívna reklama je reklama.Ďakujem všetkým, že pomáhate získavať čitateľov.
Ešte raz vďaka, pozdravujem z Košíc.
L.Kulík
 
Hodnoť

 

Dufam ze gastroexpert Kulik nezabudne na recept na gastronomicku bombu spagety s Morca Dellou a struhanou Michalovskou tehlou...
 

Agresívna Blaha

na Vás určite nezabudnem.Blahoželám k novému menu Blahovy.Pokemon
L.Kulík
 

one

na ,michalovsku tehlu nesiahaj. je to vyborny syr.
 
Hodnoť

 

A kdeže sa nám stratil recept na kapustové halušky? Najskôr ho nejaká vyššia entita upravila, skrátila a teraz vymazal. A prečo to všetko? Len pre urazené EGO...
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie


  1. Stanislav Martinčko: Izolujú úrady pre vírus Súmračnú ??? 791
  2. Štefan Holý: Sulík - nová verzia Jána Ľuptáka? 586
  3. Martin Borguľa: Taká obyčajná normálnosť – to je to, čo tu chýba 417
  4. Jozef Kmeto: Kotlebovci chcú presadiť analýzu neslovanských čŕt niektorých občanov 341
  5. Marián Viskupič: Koľko sa nabalil Robert Fico za 12 rokov? Ján Počiatek možno prezradil viac, ako chcel! 192
  6. Marek Strapko: Kým ma nezbili neonacisti... 140
  7. Pavel Weiss: Otvorená aj skrytá diskriminácia seniorov na pracovnom trhu 139
  8. Jozef Sitko: Čo bude, ak uspejú: Fico, Kotleba, Danko aj Harabin? 95
  9. Viktor Križan: Pellegrini neklame, Smer s Kotlebom naozaj vládnuť nebude 86
  10. Filip Pastorek: Sociálna poisťovňa bola napojená na mafiu 75

Rebríčky článkov


  1. Dušan Seberíni: Len keď je válov
  2. Vladimír Krátky: Kde je Boris Kollár ?
  3. Matej Galo: Budúcnosť medzi Slovenskom a Britániou? Časť 2.
  4. Miška Emericiová: Psycho
  5. Milan Lacúch: Fatálne omyly duchovne hľadajúcich 2
  6. Matej Galo: SLOVENSKO POTREBUJE ODBORNÍKOV, AKO JE MARTIN KLUS. ČASŤ 1.
  7. Miška Emericiová: Skaza
  8. Július Kovács: Bela charakter a Ríško balonik si myslia o ľuďoch, že sú h*vná.
  9. Vladimír Seman: Otvorený list Richardovi Sulíkovi o Zemplínskej šírave
  10. Miška Emericiová: Balada o klaunovi


Už ste čítali?